28/1 Info-inloopavond over Randstadspoor omgeving Station Vaartsche Rijn

Randstadspoor van Tolsteeg tot Leidsche RijnOp dinsdagavond 28 januari organiseren de gemeente Utrecht, projectorganisatie Uithoflijn en ProRail/Randstadspoor een inloopavond voor de omgeving van station Utrecht Vaartsche Rijn. Omwonenden zijn van harte welkom tussen 19.00 uur en 21.00 uur in het ROC Midden Nederland aan de Vondellaan. Medewerkers van de genoemde organisaties zijn tijdens de avond bij diverse stands aanwezig om uw vragen te beantwoorden over o.a. de bouw van het station, de Uithoflijn-tram en de reconstructie van de Vondellaan.

Regionaal spoornetwerk
Randstadspoor Overzicht kaart jan2014  7 nw stat tiel breukelenDe bedoeling van het Randstadspoor rond Utrecht is dat dit regionale spoornetwerk letterlijk naast het landelijke NS-Intercity-net gaat functioneren. Voor de geïnteresseerden in de werkzaamheden rond Vaartsche Rijn en het Randstadspoor in het algemeen biedt ProRail, naast folders, projectkranten en info in uw brievenbus (in de buurten rond het spoor) veel informatie op internet; o.a. een recente ‘Nieuwsflits‘ en een nieuwe online-overzichtskaart van het Randstadspoor (t/m Tiel, Breukelen en Woerden).
Hou verder de Pro Rail-site Utrecht – Lunetten – Houten in de gaten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten