Nieuw logo basisschool De Hoge Raven

Hoge Raven Nieuw LogoHoge Raven  Nieuw Logo vrouw met kindAlle leerlingen van basisschool De Hoge Raven hebben meegewerkt aan de ruimtelijke versie van het nieuwe logo van de school. Het logo bestaat uit een Raaf die gevormd wordt door kinderhandjes. De driedimensionale uitvoering daarvan is gemaakt van houten handen, waarop alle kinderen van de school, van groep 1 t/m groep 8, met verf hun eigen handafdruk hebben gezet.

3D-logo
Grafisch ontwerper Ron van Vliet heeft het nieuwe logo ontworpen. Ron is vader van Merel uit groep 5. Samen met Rob Stam, vader van drie leerlingen van De Hoge Raven, is het idee voor een driedimensionale versie tot stand gekomen en uitgewerkt.

Directeur trots
Vanaf begin januari hangt de ruimtelijke versie van het nieuwe logo bij de ingang van de Brede School Hoograven. Directeur Jochem Grimmelikhuizen van De Hoge Raven: ‘Ik ben ontzettend trots op dit mooie, nieuwe logo. De Raaf ziet er heel mooi uit! Ik ben heel blij dat we ouders op school hebben, die dit soort ontwerpen kunnen maken en uitvoeren.’

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten