‘Eerste klusvrouw in Utrecht’: Hieke Grootendorst uit Hoograven

Mevrouw Rensing, woonachtig in de buurt van het Smaragdplein, die ooit in Wijkkrant Aanzet stond omdat zij een ‘vlindertuin’ had ingericht en bijhield op een binnenterrein achter het winkelplein, had onlangs een leuk idee voor deze site, over haar buurtgenote Hieke Grootendorst (30 jaar): “Zij heeft een aantal jaren in loondienst als projectmanager en webshopmanager gewerkt, maar start per 1 januari 2014 een klussenbedrijf. Het is toch geweldig dat we in onze wijk een vrouwelijk klusbedrijf krijgen?” Durf dat dan maar eens te ontkennen… “Een gedurfde maar vooral moedige beslissing in deze toch wel moeilijke economische omstandigheden”, aldus mevrouw Rensing.
Hoewel Wijkkrant Aanzet niet aan commercie en advertenties doet plaatsen we hieronder graag Hieke’s persbericht over haar moedige project ‘Zij Klust‘:

Zij, Hieke, klust

Utrecht heeft sinds kort een klusvrouw! Eigenaresse van het kersverse ‘Zij Klust’, Hieke Grootendorst, besloot om werk te maken van haar passie: klussen! Haar wens om zelfstandig en met haar handen te werken en uit het bedrijfsleven te stappen komen in Hieke’s nieuwe werk samen. ‘Zij Klust’ is een klusbedrijf voor vrouwen in Utrecht en omgeving.

Hieke Grootendorst Klusvrouw

Hoe verlengt men een verlengsnoer?

Hieke heeft haar eigen gezinssituatie gecombineerd met haar passie voor klussen. Ze groeide op met haar moeder en zus. Als er een klusje gedaan moest worden wilden ze niet telkens hulp vragen en een klusjesman vonden ze niet vertrouwd. Zelf doen dus! Al met al deed ze jarenlange ervaring op bij familie, vrienden en in haar eigen woningen. Als vakantiebaan tijdens haar middelbare schoolperiode schilderde ze bij bekenden. Ze hield zelfs een spreekbeurt in de brugklas over het verlengen van een verlengsnoer.

Eigen stofzuiger

‘Voor alleenstaande vrouwen is een klusvrouw een vertrouwd gezicht!’, aldus eigenaresse Hieke Grootendorst. ‘Ik laat alles netjes en opgeruimd achter en gebruik bijvoorbeeld mijn eigen stofzuiger.’ ‘Zij Klust’ heeft technisch inzicht én oog voor details. ‘Ik begrijp de wensen van de vrouw die in haar domein geen rommel wil en verwacht dat een klusser bij haar in
huis net zo netjes werkt als thuis!’

Vrouw voor single-vrouwen

‘Zij Klust’ is bijvoorbeeld voor vrouwen die single zijn. U bent druk en zelfstandig en doet niet graag een beroep op vrienden die ook druk zijn. Ook als u weduwe geworden bent is ‘Zij Klust’ een uitkomst. Het is een moeilijke periode. Deze klusjes zou uw man anders gedaan hebben en daar wilt u geen klusjesman voor hebben. Of als u gescheiden bent. Wie moet dan
al uw klusjes doen..? U moet al zoveel alleen regelen met uw kinderen.

Laminaat leggen tot lampen ophangen

Muren, plafonds en hout schilderen, behangen, laminaat leggen, lampen, gordijnen, lamellen, jaloezien, schilderijen, spiegels en planken ophangen, meubels in elkaar zetten, allerhande reparaties in keuken en douche uitvoeren en oude meubels opknappen? Het kan allemaal met ‘Zij Klust’.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten