4/1 & 6/1 & 9/1 Vier auto’s in de fik in Hoograven: Oranje Nassaulaan, Wickenburglaan, Stormdijklaan & Herautsingel

Herautsingel  autobrandUpdate 9 januari: Na de autobrand van 6/1 op de Stormdijklaan waren er eerst zowaar 2 dagen zònder autobranden in Hoograven.
Wél ging de nieuwe burgemeester Jan van Zanen op bezoek bij/op stap/in overleg met de Wijkagenten van Hoograven en liet hij op RTV Utrecht weten ‘positief’ te zijn over een ‘buurtwacht’ in Hoograven..

Herautsingel  autobrand. door Bert van t oeverBurgerwhatsappwacht
Ondertussen werd er warempel daadwerkelijk een buurtwacht opgericht, althans een ‘Whatsapp-groep-buurtwacht‘, waarover zeer enthousiast werd getwitterd. 

Op klaarlichte dag op de Herautsingel
Helaas zijn autobranden laffe misdaden die men heel stiekem kan plegen.. Zoals vandaag 9/1 helaas alweer bleek toen er rond 16.00u een autobrand op de Herautsingel werd gemeld (zie ook: bericht met foto’s en audio op RTV Utrecht en de foto links door @BertvantOever).

Kaart autobranden door Avi dec 2013 en jan 2014Update 6 januari: en wéér een autobrand, voor de 2e keer deze week bij/in de Stormdijklaan. Helaas zijn we sowieso de tel kwijt van het aantal autobranden sinds 2 december 2013 Vronesteinlaan

Epidemie
Het lijkt wel een epidemie in Hoograven… Zaterdagavond 4 januari rond kwart voor zes én rond kwart over zeven werden wéér twee autobranden (‘voertuigbranden’) gemeld; op resp. de Oranje Nassaulaan en op de Wickenburglaan (straten die niet ver uit elkaar liggen). Zie ook de berichtgeving op RTV Utrecht.

AutobrandIJsselsteinlaanFik uitsnedeOmdat er (op 4/1 t/m plm 22.00u) op twitter nog géén foto’s van deze twee autobranden, cq (mogelijke) brandstichtingen, te vinden waren, mag men misschien/hopelijk de voorzichtige conclusie trekken dat het met de schade aan de twee auto’s wellicht meeviel…

(Wordt hopelijk NIET vervolgd…)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten