Zoveelste autobrand in Hoograven

Ridderplantsoen 2 jan auto fik HelikonRidderplantsoen Utsnede 2 jan auto fik Frank Gerritse(Update 3 januari, 13.08u: officiëel politiebericht, met signalement en getuigenoproep & Update 2, 3 januari: ‘Dit was onze auto‘)

‘Hoograven weer opgeschrikt door autobrand‘ meldde RTV Utrecht op 2 januari van het verse jaar 2014 (kwart over negen ’s avonds). Dit keer was het op het Ridderplantsoen; alwaar een Renault Twingo door vuurwerk in vlammen op ging. 

Daar werd veel over getwitterd door buurtbewoners; inclusief door de geschrokken autogebruiker, Frank Gerritse, geneeskundestudent (en columnist), zèlf: ‘dit was onze auto. Bedankt vier jongens met donkere jas  met bontkraag (…) en politie doet niets’. ‘Raampje ingetikt, vuurwerk erin, rennen. Waarom? Is lachen of zo denk ik’…

Ridderplantsoen Uitsnede 2 jan auto fik Guido Goudswaard‘Hoort erbij in Hoograven’
‘Onze auto voor onze deur in de fik gezet met vuurwerk… Hoort erbij in #hoograven volgens politie…’, twitterde Frank Gerritse getergd, en: ‘Zolang het geen ‘heterdaadje’ is mist de drang tot actie. Is me letterlijk verteld door agent’.
‘Aangifte is gedaan. Maar voelde me niet echt serieus genomen. Getuigen idem dito’.
Overigens liet Wijkagent Eduard van Ravensberg weten deze zaak wèl serieus te nemen.

3 januari, 13.08u

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten