Winkeliers Smaragdplein alweer niet blij met tamelijk lege markt

Leeg smaragdplein 31 decemberEr is een nieuw genre in de wijkfotografie: Lege-Markt-op-Smaragdplein-foto’s.
Een groot deel van de normaal aanwezige marktkooplieden op de dinsdagse warenmarkt houdt het voor gezien aan het eind van het jaar, maar gaan, tot verdriet van winkeliers en kapsters, niet dichter bij elkaar staan, zodat er parkeerruimte zou onstaan voor het winkelpubliek.

Overleg?
We herhalen onze ‘aanbeveling’ uit een eerder webbericht over deze kwestie: “Toch lijkt nieuw overleg, tussen Winkeliersvereniging Smaragdplein, marktmensen en de Afdeling Markten van de gemeente, wel noodzakelijk”.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten