Net als vorig jaar rond jaarwisseling: auto in de fik op de Oudegeinlaan. Trieste Hoogravense ’traditie’

AutobrandIJsselsteinlaanFik uitsnedeMaandagavond 30 december 2013 en in de nacht van maandag 30 op dinsdag 31 december gingen drie auto’s in vlammen op in Utrecht, waarbij ook een op de Oudegeinlaan.  De politie zoekt getuigen.

Helaas zijn vuurwerkoverlast en autobranden (2 december 2013 nog een poging op de nabij gelegen Vronesteinlaan) een soort hardnekkige trieste ‘traditie‘ in Hoograven (Zie ook: hier & hier ) (Update 31/12: weer een autobrand op de Schonauwensingel)

Officiëel politiebericht:
Om 17.30 uur stond een auto aan de Oudegeinlaan in brand. Door een kapotgeslagen raam was vermoedelijk vuurwerk in de auto gegooid. De brand smoorde zichzelf, het interieur van de auto was geheel verwoest.

LogoMeldMisdaadAnoniem18.40 uur brandde een auto aan het Vechtplantsoen volledig uit. Door een kapotgeslagen raam was er brand gesticht. Om 02.10 uur was er een autobrand aan de Normadreef. De auto brandde volledig uit. Het is nog onduidelijk hoe de brand is ontstaan, vermoedelijk is er sprake van brandstichting.

Uw tip!
Getuigen en/of mensen die meer informatie hebben over deze autobranden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Wie liever anoniem reageert, belt met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten