Social Sofa’s: Kroonjuwelen van Hoograven staan buiten! Gaan naar Park Wijnesteinlaan

Social Sofas in gebruik genomen dec 2013 Petra KuikSinds vrijdag 20 december 2013 staan er tijdelijk twee mooie banken bij de ingang van de Brede School Hoograven aan de Duurstedelaan. Het zijn Social Sofa’s, bedoeld om wijkbewoners gelegenheid te geven even te gaan zitten en een praatje met elkaar te maken. Dominee Hans Koops van de Marcuskerk kwam met het idee, en onder leiding van kunstenaar Carin van Dongen werden de banken gerealiseerd. Ze zijn van beton en helemaal versierd met glasmoza├»ek. Veel wijkbewoners hebben eraan meegewerkt.

Parkstrook Wijnesteinlaan

De sofa’s gaan uiteindelijk naar de nog in te richten parkstrook aan de Wijnesteinlaan. Het gelegenheidskerstkoor van ouders (van de Da Costaschool) was, met publiek, rond het middaguur de eerste die gebruik maakte van de sofa’s.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten