Theaterkuil Brede School wordt 19 dec Winter Wonderland voor Kerstvoorstelling Ariënsschool

Sneeuwman met jongetje AriensschoolOp donderdag 19 december voeren de kinderen van de Ariënsschool samen een prachtige kerstvoorstelling op. Wat deze voorstelling zo bijzonder maakt is dat de kinderen alles zelf bedacht hebben. Als thema hebben zij gekozen voor het bekende boek “De Sneeuwman“, van Raymond Briggs. Dit verhaal gaat over een jongetje dat vriendschap sluit met een sneeuwman en samen met hem op reis gaat.

Sneeuwmannenfeest
Zo vliegen zij samen door de lucht en bekijken zij van daaruit verschillende taferelen. Te denken valt aan een bruiloft en een heus sneeuwmannenfeest.

Brede school duurstedelaan theaterkuilAlle kinderen zijn samen met hun juf of meester heel hard aan het oefenen. Daarnaast worden zij professioneel bijgestaan door mensen van theatergroep Het Filiaal, zodat het een mooi geheel wordt.

Dit is de eerste keer dat de Ariënsschool het kerstfeest in hun nieuwe schoolgebouw (met nog twee scholen en andere gebruikers) aan de Duurstedelaan viert. Speciaal voor de voorstelling wordt de theaterkuil omgetoverd tot een heus winter wonderland.

Ariensschool standbeeld dansende kidsDe voorstelling is voor alle kinderen en ouders van de Ariënsschool te bekijken op donderdag 19 december. Het begint om 12:45 uur en zal eindigen om 14:15 uur. Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij allemaal nog meer doen op de Ariënsschool? Neem een kijkje op onze website: www.ksu-ariensschool.nl of loop eens bij ons binnen. Wij geven u graag een rondleiding door onze school.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten