‘Briljante Ideeën’ (voor Hoograven & Tolsteeg) is als project afgelopen

Briljante ideeën december2013. Logo en kopBeste betrokkenen en volgers van Briljante Ideeën,
Hieronder (ff scrollen) alweer de laatste nieuwsbrief van Briljante Ideeën. Met nog net de plaatsing van twee buurtbezemkasten. De feitelijke oplevering en opening vindt volgend jaar plaats (schrijft Freerk Veldkamp).

Klanksteen A imp tot start bouwSlim met regels
Wij willen alle bewoners enorm bedanken voor hun creativiteit, enthousiasme en doorzettingsvermogen. Ook vertegenwoordigers van gemeente en instellingen hebben vaak een belangrijke bijdrage geleverd om ideeën tot realiteit te brengen. Vaak moest slim met bestaande regels omgesprongen worden.

Buurtbios3 2008briljante lokatie v BuurtMoestuintjes  PlaatjeBriljantIdeeBoekjeDoe-wijk
Wij als leden van het adviesteam hebben met heel veel plezier aan de briljante ideeën gewerkt. Het project houdt op …… de beweging en het enthousiasme gaan door. Wij verwachten dat Hoograven straks als actieve Doe-wijk tot de verbeelding zal blijven spreken. Wij blijven dit zeker volgen en hopen de pioniers nog te ontmoeten bij de verdere ontwikkeling van hun briljante ideeën.

Sudderende diamanten
Er was echter ook eens een ‘Briljant Idee‘ waarvan later niets meer vernomen werd!
Veldkamp: Inderdaad zijn niet alle briljante ideeen uitgevoerd. Wij zien die ideeen als ruwe diamanten die nog in de buurtschatkist liggen. Alleen als er bewoners zijn die een bijdrage leveren aan de uitvoering kan er doorgang plaatsvinden. Soms suddert het twee jaar, is er opeens energie en wordt het toch opeens uitgevoerd!
(Zie ook: rapport ‘Wijkambities Zuid 2014-2018‘ -16 pagina’s, CTRL+F ‘Hoograven’ -red.)
Briljante ideeën december2013. Deel 2 Carin van Dongen met bezemkastBriljante ideeën december2013. Deel 3Briljante ideeën december2013. Deel 4

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten