Warme choco, roofvogels, erwtensoep. Kerst op Nieuw Rotsoord 15/12

Kerst inn pano Anton Pieck vuurkorfDe ingrediënten voor de inmiddels traditionele ‘Kerst Inn’ op de Kinderboerderij (Briljantlaan 101) zijn zondagmiddag 15 december (13.00-16.00u) weer ruimschoots aanwezig. Mensen die in 19e eeuwse mode rondlopen, bijenwas waarmee kinderen kaarsen kunnen maken, spullen om kerststukjes te knutselen en alle benodigdheden voor lekkere hapjes (o.a. crêpes) & warme drankjes & gezelligheid.

Valkenier Brendan Verbeek doet weer een show met zijn imposante roofvogels. Een Dixielandbandje speelt ‘Jazz me blues’ en andere evergreens en pof nog een kastanje. Maar of het ook een wit kerstfestijn wordt…….?
Kerst Inn Pano 4x NR

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten