Lichtjesavond begraafplaats Tolsteeg

lichtjesavond 2Op de begraafplaatsen Tolsteeg en Daelwijck wordt zondag 15 december een Lichtjesavond georganiseerd. Van 16.00 tot 18.00 uur is de begraafplaats open. U wordt ontvangen met iets warms te drinken. Er is muziek en een koor.

 

Ter herinnering aan uw overleden dierbare(n) krijgt u een kaars, die u op het graf kunt branden. Op beide begraafplaatsen is een monument ter gedachtenis aan mensen die geen graf (meer) hebben. Bij dit monument kunnen ook kaarsjes worden gezet.

U kunt een persoonlijk bericht, wens of gedachte schrijven en die in een balletje ophangen in de grote kerstboom. De boom blijft staan tot 6 januari.

De Lichtjesavond bezoeken is gratis en wordt u aangeboden door de gemeente Utrecht en PCB Uitvaartzorg, Agterberg Uitvaartzorg, Ouwerkerk Uitvaartzorg, Yarden Uitvaartzorg en Dela. Aanmelden is niet nodig

Vragen? op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur 030-286 3992 of begraafplaatsen@utrecht.nl (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken).

Begraafplaats Tolsteeg: verlengde van de Robijnlaan (bij Smaragdplein).

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten