Vrijdagmiddag de 13e in de Toonkamer: Translab/Rotslab-pitch door HKU-studenten

Translab logoToonkamer CFID logoRotslab logo Watertoren naambordje rotsoordPitch Vrijdag Toonkamer 13 dec DETAIL Rotslab (een netwerkinitiatief gericht op de maakbaarheid van de stad) huisde t/m juni 2013 in een achterzaal van Restaurant LE:EN en organiseerde daar o.m buurtavonden (zie ook hier). Het niet goedkope Aziatische hapjesrestaurant heeft inmiddels het voormalige Rotslab-honk voor eigen doeleinden (‘NEEL achter LE:EN‘) gereserveerd.

Rotslab on the road
Sindsdien is Rotslab (dat onlangs een financiële ondersteuning verdiende) met zijn activiteiten ‘on the road’ en landt vrijdagmiddag de 13e december 2013 15.00u met een ‘Translab-pitch’ in de Toonkamer. In ‘januari 2014’ organiseert @Rotslab weer een buurtavond. (En er zouden vorderingen zijn bij het vinden van een nieuwe vaste stek)
Link tussen wetenschap en wijk:

Vrijdag 13 dec 2013 Pitch Rotslab Toonkamer.22RVrijdag 13 dec 2013 Pitch Rotslab Toonkamerotslab vroeg een multidisciplinaire groep van zeven HKU-studenten om na te denken over het betrekken van buurtbewoners bij wetenschappelijke ontwikkelingen. Op 13 december, 15:00-16:00 uur (in de Cees Braakmanzaal van de Toonkamer, Rotsoord 3) presenteren zij drie door hen ontwikkelde projecten, waarmee ze een link slaan tussen wetenschap en de wijk.

  •   De projecten snijden thema’s aan als:
  • – Bouwen met bacteriën
  • – Met gist gemaakte foto-afdrukken
  • – Ontwikkelingen binnen het verbouwen en bereiden van voedsel
  • – Na afloop doorpraten in restaurant LE:EN

Cees Braakmanzaal ToonkamerDe studenten, die in de zomer afstuderen zoeken samenwerkingspartners om de projecten daadwerkelijk uit te voeren.
Graag nodigen we u uit om deze pitch bij te wonen. Info en aanmelden: Marijke Reuvers (06-45432450)

 

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten