Tolsteegplantsoen opknappen: best wel nodig

Tolsteegplantsoen sporen van kermis oktober Pano horizontaalDat was weer eens wat anders, die kermis op het Tolsteegplantsoen twee maanden geleden; in oktober ipv rond Pasen zoals in voorgaande jaren. Het was weer gezellig, al werkte het weer niet altijd mee. De kermis werd zelfs een dag eerder gesloten.

Kermissporen
De kermisschade aan het grasveld is nog steeds zichtbaar. De gemeentelijke dienst Stadswerken wil dat zo spoedig mogelijk herstellen (egaliseren).

Maar dat is afhankelijk van het weer; daarvoor dient het eerst twee weken droog te blijven. Terwijl de weersverwachting…. In het voorjaar van 2014 wordt het plantsoen dan opnieuw ingezaaid. (Zie: het wijkbericht; waarin de kermisdatum verkeerd staat)
{youtube}XNTEwjHOuiA{/youtube}
{youtube}lSBpsEtss8s{/youtube}

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten