Klaprozen bloeien in december in spoortunnel

Tunnel vernieuwd Laan van Soestbergen Klaprozen designAls je er zo vaak doorheen gewandeld of gefietst hebt was het 2 december, helaas te laat voor een leuke attentie van  het ProRail-Promoteam, zowaar een beetje spannend om door de weer geopende (verbouwde en verlengde) spooronderdoorgang in de Laan van Soestbergen te mogen gaan. Eigenlijk zijn het twee onderdoorgangen want tussen de treinsporen en de trambaan in aanbouw zit nog een spleet naar de open lucht. “Deze opening blijft open voor daglicht, wordt een vide. In januari is afwerking klaar”, aldus @Randstadspoor.

Maar wat het meest opvalt in de tunnel (op de wanden en zelfs op het plafond:) is het klaprozen-design door Studio SK.

Tunnel Laan van Soestbergen opgepumpt in 2012Kunsttunnel
Eerder, begin 2012, is de onderdoorgang als eens opgepimpt door studenten van het Grafisch Lyceum. Hun graffitikunstwerk werd toen op zijn beurt weer beklodderd door andere spuitbusartiesten. Bovendien brokkelden de lange panelen van het creatieve schouwspel langzamerhand weer af door toedoen van vandalen.

Tunnel vernieuwd Laan van Soestbergen Pano 4 x

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten