Aanzet zoekt redacteuren en fotografen

stapel-aanzetWoon je in Hoograven, Tolsteeg of de Bokkenbuurt en kun je goed schrijven maar zoek je een publiek? Of ben je meer iemand die mooie foto’s maakt en wil je die met wijkbewoners delen? Sluit je dan aan bij de redactie van Wijkkrant Aanzet! Door het vertrek van één van onze redactieleden en onze fotograaf zijn we met spoed op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om in tekst en/of beeld een bijdrage te leveren aan dé lokale nieuwsbron voor onze wijken.

Wijkkrant Aanzet verschijnt al meer dan tien jaar huis-aan-huis in de wijken Hoograven, Tolsteeg en Bokkenbuurt, maar timmert ook digitaal aan de weg met deze uitgebreide website en nieuws op Twitter en Facebook. Aanzet wordt helemaal gemaakt door vrijwilligers en komt vijf keer per jaar op papier uit.

 

Wat verwachten we?
Je bent nieuwsgierig, betrouwbaar, flexibel en kunt goed schrijven en/of fotograferen. Je vindt het leuk om contact te leggen met mensen in de wijk en bent niet bang om ze te benaderen, of je bent juist een goede observator die zelf mooie dingen bedenkt en vastlegt in tekst of beeld. Je bent bereid om regelmatig een redactievergadering (twee per nummer) bij te wonen. Ervaring met digitale media is absoluut handig, maar we kunnen je op dat gebied ook veel leren.

Wat bieden we?
Je komt terecht in een leuk, gevarieerd team wijkbewoners met gedreven mensen die samen een mooie krant en een goede website willen maken. Aanzet is goed bekend bij veel mensen in onze wijken, en je hoort dan ook het laatste nieuws vaak het eerst. Aanzet biedt je ook veel vrijheid. Heb je een leuk idee, dan is het een kwestie van tijd voor het bij 7500 huishoudens op de mat valt.

Meer informatie?
Heb je interesse, mail dan naar redactieaanzet@yahoo.com of bel met redacteur Martijn van Es: 06-22 64 25 66

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten