De fietserstunnel bij de Laan van Soestbergen gaat 2 december alweer weer open. Nu definitief

Tunnellaan van s pano aanleg 1974 en 2013

Mocht u de kop hierboven een beetje raar vinden: gedurende de werkzaamheden aan de sporenverdubbeling (en aanleg trambaan naar de Uithof) de laatste jaren, is de fietsers- en wandelaarsonderdoorgang Tolsteeg-Laan van Soestbergen dus vaker afgesloten geweest en weer open gegaan. Zie bijvoorbeeld hier. Het goede nieuws van vandaag (2 december 2013) is dat de openstelling definitief is. (Al houden de twitterdames van ProRail @Randstadspoor nog een kleine slag om de arm.)
Afgelopen weekend is er nog hard gewerkt aan de tunnel. De bestrating en wandbeplanting werden afgerond

U kunt deze ochtend (2-12-13) ook enig feestgedruis verwachten rond de opening van de (langer geworden) tunnel. ‘Voetgangers + fietsers worden maandagochtend in het zonnetje gezet door een promotieteam van ProRail!’; aldus ProRail.

Laan van Soestbergen kaart tunnelTunnel LaanvanSoestbergen  jarenlang zo

Tunnel Laan van Soestbergen 2 dec 2013 gesloten TplantsoenzijdeTunneltje Boerderi LaanvanSoestbLaan van Soestbergen 1937 th spoorovergang tijdens ophoging achtergrond HellingLaan van Soestbergen 81 1961 gesloopt in 1961 TolsteegplantsoenBaden Powellaan  fietsroute bij tunnel en straatbord laan van Soestbergen 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten