30 nov: Doedag Ludens Harlekino Kameleon: snoeien, planten en mozaïeken

Snoeien MozaïekenAltijd al willen leren snoeien?
“Kom zaterdag 30 november (2013) tussen 10.00 en 16.00u naar Speeltuin Kameleon (Hoogravenseweg 37) dan is er weer een ‘doe dag’. Een hovenier is aanwezig om te leren snoeien. Verder worden de plantenbakken verder afgemaakt met mozaïeken. Zo worden de knikkers van de kinderen mooi gebruikt”.
Heleen Nieboer, leidinggevende van Ludens Buitenschoolse Opvang Harlekino, roept ouders en andere buurtbewoners op te helpen. (Een volgende keer kan ook.)
BSO Harlekino ligt nota bene bijna IN de Kameleon, maar de kinderen kunnen daar voorlopig niet spelen, legt Heleen uit:

“Wij zijn ervan overtuigd dat de Kameleon een prachtig speelterrein zal worden, zoals ook aan de ouders is getoond met een maquette tijdens de ouderavond. Voorlopig hebben wij de mogelijkheid om met de kinderen die graag willen buiten spelen naar HKC of naar het Hammerplantsoen te gaan. Voor de kinderen die liever binnen spelen wij hebben andere activiteiten, zoals koken,  poppenkast, muziek, dans, enzovoort. Wij gebruiken daarvoor ook een extra ruimte boven. Voorlopig kunnen we niet in de speeltuin terecht vanwege alle apparatuur en afspraken met de inspectie”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten