Smaragdplein wordt mediterrane supermarkt rijker

Smaragdplein Molenbeek Pand 115 ex bart smit verhuurdWinkelcentrum Smaragdplein nummer 115 (het voormalige pand van speelgoedwinkel Bart Smit) is verhuurd aan een ondernemer die er een ‘mediterrane supermarkt‘ wil openen. Dat meldde Molenbeek Makelaars op 26 en 27 november 2013. Wanneer de opening zal zijn is nog niet bekend.

De leegstand op het winkelplein is dus weer wat afgenomen. Zoals bekend kwamen eerder onder meer de winkels van Boukhiz op nummer 119 (kinderkleding) en Ter Stal Mode (117) leeg te staan. Maar die ruimtes zijn inmiddels opgeslokt door (met name het magazijn van) de Lidl supermarkt.

Lidl wand 4 xDat betekent echter wel dat een deel van het winkelcentrum, tegenover de Big Bazar, een ‘blinde wand’ is geworden; weliswaar ‘opgefleurd’ met grote foto’s van (dus niet bewegend) winkelend publiek. De Winkeliersvereniging Smaragdplein had dat graag anders gezien, vertelt Melanie Verstraete (van de Hubo), “met een opening aan die kant”. Maar Lidl was daarvoor niet te porren.

Nog leeg
Momenteel staat de voormalige snoepwinkel Zoet (terug verhuisd in de Plus Supermarkt) nog leeg. Het pand van (voorheen) de Rabobank (227) wordt ook verbouwd voor de verhuur.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten