Help mee van Hoograven Zuid een Speelbuurt te maken!

jantje betonJantje Beton wil in samenwerking met Vooruit, het Wijkbureau Zuid/Gemeente en de kinderen uit de wijk, van Hoograven Zuid een Speelbuurt maken. En Jantje Beton heeft budget. Er is echt iets mogelijk in de wijk! Hiervoor zijn de kinderen uit de buurt al met Jantje Beton en Richard Bouma (Sociaal Makelaar jeugd) de wijk in gegaan om te zien wat de mogelijkheden, wensen en speelplekken zijn van de kinderen.

 

Maar er zijn vast nog veel meer kinderen die ideeën hebben, die het leuk vinden om mee te denken. En natuurlijk zijn hun ouders en andere belangstellenden die mee willen denken ook van harte welkom. Op vrijdag 15 november gebeurt het allemaal in het Ouderlokaal aan de Duurstedelaan.

Het programma ziet er als volgt uit:

14.30 u inloop

15.00 u start

16.00 u afsluiting

Kom ook. Op naar een mooie speelbuurt!

Vragen? Bel Richard Bouma, 06-42445926.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten