Feestelijke opening De Gravin en Buurtcentrum Hart van Hoograven

Gravin GoylaanIn september en oktober 2013 hebben de organisaties die zich bezig houden met het welzijn van de bewoners in de wijk Zuid hun intrek genomen in de nieuwbouw van ‘De Gravin’ en het Buurtcentrum Hart van Hoograven aan ’t Goylaan 75 en 77. Het Centrum voor Jeugd en Gezin, Wijkbureau Zuid, Vooruit, JOU, JES030, U Centraal en Mitros zijn blij met deze gezamenlijke nieuwe huisvesting en daar willen ze graag met alle betrokkenen in de wijk bij stil staan.

 

Op dinsdagmiddag 12 november organiseren ze een gezamenlijk Open Huis, zodat iedereen een kijkje kan nemen in de twee nieuwe gebouwen. Hiervoor zijn alle wijkbewoners van harte uitgenodigd. Op deze feestelijke middag is er vanaf 15.00 uur een gevarieerd programma: er zijn rondleidingen, een informatiemarkt en diverse activiteiten. Er is naar live muziek en kunstenaarscollectief Light-UP maakt ter plekke lichtportretten van bewoners. Om 17.00 uur vindt een officiĆ«le opening plaats en is er daarna voldoende gelegenheid om elkaar te ontmoeten en na te praten.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten