Nieuwe beheerder Vogelopvang Utrecht

resized Marieke Grin met verzwakte buizerdStichting Vogelopvang Utrecht op Rotsoord heeft onlangs een nieuwe beheerder, Marieke Grin (37, uit Soest) aangesteld. Ruim een jaar had de Vogelopvang geen beheerder en werd zij draaiende gehouden door vrijwilligers . Het vinden van een nieuwe beheerder is een grote opluchting voor zowel de vrijwilligers als de vogels van de Vogelopvang. 

 De Vogelopvang is een veilige haven waar gewonde, zieke en verzwakte wilde vogels kunnen herstellen en aansterken, waarna ze weer losgelaten worden in de vrije natuur. Marieke werkte voorheen als vrijwilliger bij andere vogelasielen. Deze ervaring kan ze nu goed gebruiken bij Vogelopvang Utrecht. Marieke: “Ik ben erg blij met deze baan. Vogels zijn echt mijn passie. Ik vind het een hele leuke uitdaging om Vogelopvang Utrecht te runnen. Dit natuurlijk samen met de vrijwilligers”.

Astrid blij met Mariekeresized Marieke Grin en Astrid Kappers
Marieke neemt veel werkzaamheden over van Astrid Kappers. Astrid is al 16 jaar heel actief als vrijwilliger bij Vogelopvang Utrecht. Afgelopen jaren is zij de spil geweest die de Vogelopvang draaiende hield. Astrid: “Dit kostte veel tijd en energie. Vooral in de zomer is het altijd enorm druk, dan moeten honderden hongerige jonge vogelmaagjes continu gevuld worden.” Astrid is daarom heel blij dat zij het werk nu kan overdragen: “Ik weet zeker dat Marieke de Vogelopvang uitstekend gaat leiden”.

Marieke: “Ik ben onder de indruk van het werk dat Astrid en andere vrijwilligers bij Stichting Vogelopvang Utrecht verzet hebben tijdens de afwezigheid van een vaste beheerder. Het is een enorm karwei om een vogelhospitaal te runnen en zij hebben het professioneel gedaan.”

resized Roodborstje

Wil jij de vogels ook helpen?
Vogelopvang Utrecht zoekt zowel vrijwilligers als bestuursleden. Meld je aan voor een vrijblijvend oriĆ«nterend gesprek!

Bel 030-2517255, dagelijks van 13-17 uur. Voor meer informatie: www.vogelopvangutrecht.nl

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten