Oliebollenkraam Rotsoord wacht op stroom

Oliebollenkraam KersTrouwe klanten van oliebollenkraam Kers op het Rotsoord moeten nog eventjes wachten. Na het overlijden van eigenaar Hans Kers is zijn dochter Melania druk bezig om de kraam in werking te krijgen. Dat meldt het AD/Utrechts Nieuwsblad zaterdag. De kraam staat al meer dan dertig jaar in Tolsteeg, eerst bij het viaduct op de Baden Powellweg, en nu alweer een paar jaar op Rotsoord. 

 

Het overlijden van haar vader heeft Melania Lichtenberg-Kers voor een flinke uitdaging gesteld, zo zegt ze in het AD/UN: “Hij heeft helaas niks overgedragen. Zo kwam ik er bijvoorbeeld achter dat ik op de plek in Tolsteeg een stroomkast moest aanvragen. Het aanvragen en plaatsen daarvan duurt langer dan verwacht.”

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten