Jaarlijkse Speelgoedbeurs op 1 en 2 november

speelotheekOp 1 en 2 november organiseren vrijwilligers in Buurthuis Het Hart van Hoograven weer de jaarlijkse Speelgoedbeurs. Op deze beurs vindt u binnen- en buitenspeelgoed, spellen, puzzels, verkleedkleren, kinder- en stripboeken, sportartikelen en collectors items. Een prachtige gelegenheid om alvast uw eerste Sinterklaasinkopen te doen voor een zacht prijsje! Het aanbod is enorm. Er is voor elk wat wils. 

 

Deze speelgoedbeurs vindt plaats in Buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, Utrecht. Meer informatie en de spelregels vindt u op www.beurzenhoograven.nl. De spullen die u te koop wilt aanbieden, kunt u voor de verkoop zelf thuis prijzen. U kunt vanaf zondag 6 oktober een klantnummer aanvragen via www.beurzenhoograven.nl of 06-45660096.

Inleveren:

Vanwege de beperkte ruimte, kunnen maximaal 100 klanten hun speelgoed aanbieden. Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% Van de vastgestelde prijs wordt ingehouden om de organisatiekosten te dekken.

Thuis prijzen:

Na aanvraag van een klantnummer kunt u uw speelgoed thuis prijzen volgens de richtlijnen die u vindt op onze website www.beurzenhoograven.nl. Ook kunt u voor informatie bellen naar 06-45660096. Thuis geprijsd speelgoed kunt u inleveren bij buurthuis Hart van Hoograven op donderdag 31 oktober van 19.30-20.30 uur of vrijdag 1 november van 09.30-11.00 uur.

Uw speelgoed prijzen samen met een vrijwilliger:

Vrijdag 31 oktober zijn er van 09.30-11.00 uur vrijwilligers om samen met u speelgoed te prijzen in het buurthuis. Hiervoor zijn 10 klantnummers beschikbaar die worden uitgedeeld op volgorde van binnenkomst. Reserveren is helaas niet mogelijk.

Verkoop:

Hebt u speelgoed ingeleverd, dan kunt u al vrijdagavond van 19.30-20.30 uur winkelen op vertoon van uw voorrangsnummer.

Vrijdagavond 1 november van 20.30-21.30 uur en zaterdagochtend 2 november van 9.30-11.30 uur is iedereen welkom.

Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie. Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek. U krijgt van ons een tas om mee te winkelen.

Organisatie:

Bij de beurzen, die worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven, zijn bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving betrokken als vrijwilliger (inmiddels ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een kleine beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar én een tweedehands speelgoedbeurs in het najaar.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten