Drie mannen aangehouden op Duurstedelaan

bivakmutsIn de nacht van woensdag op donderdag heeft de politie drie verdachten aangehouden op verdenking van poging tot diefstal op de Duurstedelaan in Utrecht. De drie hebben vermoedelijk ingebroken bij een woning in deze straat.

Rond 01.40 uur kreeg de politie een melding van een inbraak op de Duurstedelaan. Ter plaatse hebben agenten in een steeg nabij de woning een 16-jarige jongen uit Den Dolder aangehouden. De andere twee verdachten, een 18-jarige jongen uit Utrecht en een 21-jarige jongen zonder bekende woon- of verblijfplaats zijn eveneens aangehouden in tuinen in de omgeving.

 

Zowel aan de voor als achterzijde van het huis zijn braaksporen aangetroffen. In de omgeving trof de politie ook nog verschillende inbrekerswerktuigen aan, deze zijn in beslag genomen. De politie doet onderzoek naar de zaak.

Bron: http://www.dichtbij.nl/utrecht-en-leidsche-rijn/112/artikel/3122819/inbrekers-duurstedelaan-opgepakt-in-tuin-en-steeg.aspx?utm_source=newsitem&utm_medium=twitter&utm_campaign=shares.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten