Hoograven winterklaar

IMG 0707klSamen met buurtbewoners gaat het team Oog voor Hoograven de komende maanden aan de slag om een aantal plekken in de wijk schoon, groen en mooi te maken (en te houden!). Plekken centraal in de buurt, waar je langs komt voor een praatje, geniet van de mooie omgeving, waar kinderen kunnen spelen of waar je lekker op een bankje kunt zitten. Op 2 november starten we ons project met ‘Hoograven Winterklaar’!

Dit is een grote opruim- en opknapdag waarop Hoograven schoon en winterklaar wordt gemaakt. Ook horen we deze dag graag jouw idee├źn en plannen om Hoograven groener en mooier te maken. We sluiten de dag af met een gezellige borrel in de St. Jan de Doperschool.

De inloop bij de school is vanaf 12.45 uur, de borrel vanaf 16:00 uur. Iedereen is welkom! Kom je ook? Tot 2 november!

Kijk voor meer info ook op www.facebook.com/Hoogravenwinterklaar. Meld je aan via oogvooromgeving@gmail.com

 

Over Oog voor Hoograven

Zeven enthousiastelingen zijn een aantal weken geleden gestart met een traineeship voor Verbeter de Wereld (www.verbeterdewereld.org). Het doel van dit traineeship is om binnen vier maanden een concreet project op te zetten waarmee je de wereld een beetje beter en mooier maakt. Aangezien zes mensen van de projectgroep in Utrecht wonen waren ze er al snel over uit dat ze een project in Utrecht wilden opzetten en wel in de wijk Hoograven.

Hun doel is om de wijk Hoograven samen met de wijkbewoners schoner, mooier en leefbaarder te maken en te houden. Het traineeship duurt tot begin februari, maar ze hopen dat het effect van de actie blijft voortduren. 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten