Muurkunst in uitvoering aan de Hooft Graaflandstraat

janisdemanGrafitti-kunstenaar JanIsDeMan werkt dit weekend (18-20 oktober) aan een nieuw kunstwerk. Zijn canvas is dit keer het lege stukje wand boven de deur van de Invest Finance Groep op de hoek van de Hooft Graaflandstraat en ’t Goylaan. Voorheen was hier bakkerij Boonzaaijer gevestigd. Zondag moet het kunstwerk af zijn.

 

JanIsDeMan (artiestennaam van Jan Heinsbroek) is in Utrecht onder meer bekend van het grote ‘Welkom in Utrecht’-kunstwerk op de wand van de oude onderdoorgang op de Catharijnesingel en de skyline bij het 24 Oktoberplein. Ook werkte hij mee aan de muurschildering op het hoofdkwartier van muzikant Kyteman aan de Zeedijk. De ruimte op de Hooft Graaflandstraat is niet zo groot. De in zachte tinten uitgevoerde muurschildering moet een aantal bekende Utrechtse gebouwen voorstellen. De Dom, de Prins Clausbrug, maar ook de Rabotorens. 

Update: de muurschildering is af.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten