Kinderboekenweek in Bibliotheek Utrecht

Op woensdag 2 oktober start de Kinderboekenweek in de Bibliotheek Utrecht. Thema is dit jaar ‘Klaar voor de start….af’. De Bibliotheek organiseert voorstellingen, Biebshow, Boekengym en meer voor kinderen van 4-12 jaar in veel vestigingen. Ook kunnen kinderen gratis lid worden tijdens de Kinderboekenweek (2 t/m 13 oktober) en ontvangen zij een gratis sportboekje. Er zijn ‘Klaar voor de Start’-tafels ingericht met leuke boeken en kinderen die een boek lenen ontvangen een sportief vaantje cadeau. Folders met het programma zijn te vinden in alle vestigingen en op www.bibliotheekutrecht.nl. In bibliotheek Hoograven op het Smaragdplein wordt zaterdag 5 oktober om 11.00 uur de voorstelling ‘Zeebeesten’ opgevoerd door Theater Grrr.

 

Voorstelling Zeebeesten

In de Griekse tijd werden de Olympische Spelen opgedragen aan de oppergod Zeus. In de voorstelling Zeebeesten is er strijd tussen Zeus en Neptunus, de Koning van de Zee. Neptunus krijgt hulp van de kampioenen uit de zee: de Zeebeesten. Wie zal de winnaar zijn?

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten