Doe mee met Social Sofa: unieke banken in park Duurstedelaan

social sofaSamen met leerlingen van de Brede School en buurtbewoners, wil het Marcuscentrum het binnenkort te openen park aan de Duurstedelaan mooier maken  door twee unieke banken aan te bieden, met een toepasselijk thema. Het Romeinse thema verwijst naar de Limes-lijn die dwars door Hoograven loopt.

De banken worden gemaakt van beton en beplakt met glasmozaïek in alle kleuren van de regenboog, naar een ontwerp dat kunstenares Carin van Dongen maakt met de kinderen van de Brede School. Mozaïek aanbrengen is niet moeilijk en dat komt goed uit, want de bedoeling is dat de banken door zoveel mogelijk mensen versierd worden. Iedereen uit Hoograven kan en mag meedoen met het beplakken.

Kom helpen!

Alle wijkbewoners zijn van harte uitgenodigd om te komen helpen. Het Marcuscentrum zorgt voor de materialen, gereedschappen, een drankje en een praatje. Gewoon komen kijken bij het werk, of wat muziek maken tijdens de werkuren is ook prima.

Deelnemers kunnen zich opgeven om onder leiding met medebewoners samen te werken op:
Maandag 9.30 – 11.00 uur
Maandag 19.30 – 22.00 uur
Dinsdag 13.00 – 14.30 uur
Dinsdag 19.30 – 22.00 uur
Zaterdag 14.45 – 16.15 uur

De eerste werkdag is op 7 oktober. Het werk gaat door tot de banken klaar zijn (± 8 december). Locatie: bijgebouw Marcuscentrum /Duurstedelaan. Deelnemers kunnen zich opgeven met een mail naar socialsofahoograven@yahoo.nl. Verdere informatie (ook over de voortgang) is te lezen op facebook: Social Sofa Hoograven.

De ‘Social Sofa’ banken zijn een initiatief van het Marcuscentrum, m.m.v. Brede School Hoograven, Carin van Dongen en Marijke Reuvers. Gemeente Utrecht/Wijkbureau Zuid geeft financiële ondersteuning.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten