Rotslab 25 september: Talent!

logo 1Rotslab organiseert samen met Vooruit, de sociaal makelaar van Zuid, de eerste van drie bijzondere Rotslabavonden op locatie. Op 25 september is Rotslab te gast in het nieuwe ontmoetingscentrum van Vooruit, aan ’t Goylaan 77. De avond van 25 september gaat helemaal over Talent!

Sprekers zijn o.a. Jolanda Kamphuis (Jeugd Cultuur Fonds), Jokko Voogd (Filmmaker), Ilona Vyskoubova, Ans Bosman, Fatiha Saiah Choco (Activeringsteam), en Maike Thönissen, (Kunst&Techniekclub Brede School en UCK). De Dance Factory o.l.v. Sushma Bhatti geeft een presentatie en een workshop. Medewerkers van Rotslab geven een demonstratie 3Dprinten. Op deze avond zal geen alcohol worden geschonken.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten