HKTH presenteert: De jeugdjaren van Arie Twigt

3rijk van gaasbeekschool voor openbaar lager onderwijs1959De Historische Kring Tolsteeg Hoograven (HKTH) organiseert zaterdag 21 september weer een historische lezing in de bibliotheek op het Smaragdplein. Vanaf 11.00 uur vertelt Arie Twigt – geboren op 12 januari 1937 – over zijn jeugdjaren in Hoograven. Onderwerpen die aan de orde komen zijn o.a. het kerstfeest bij de HAKA, de hongerwinter en de bonte dinsdagavondtrein. Walter Kamps van de HKTH voorziet de anekdotes van foto’s, onder meer uit het archief van de HKTH. De toegang is gratis.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten