Update: #hoograventweetup

tweetupDe 3e tweetup Hoograven is volgende week donderdagavond al. Een kort overzicht van twitteraars die erbij zijn: @stijlidee, @rakolien, @chathippo, @jaapsmed, @wbzuid, @vitalllie, @mastamari, @tleijs, @martijn, @helikon, @zimpie, @hoograven11, @eaderuig, @hazelhardijzer, @ellesrozing, @loulouedelman, @just_in_kees, @MauriceHengeveld, @jolajansen, @dkhoograven, @thisischris10 en natuurlijk de redactie van wijkkrant Aanzet. 

Sta je hier nog niet bij? Meld je dan aan. Tijdens de tweetup gaan we vooral gezellig borrelen. Dus, kom ook! De tweetup begint om 20u. Aanmelden kan door een DM te sturen @wijkkrantaanzet, zodat we rekening kunnen houden met de opkomst.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten