Meld je aan voor burgernet

bivakmutsSinds 6 september loopt de landelijke campagne ‘Meld je aan voor Burgernet’. Ook de gemeente Utrecht doet mee. De gemeente en politie werken dagelijks aan de veiligheid op straat. In uw eigen buurt kunt u zelf ook veel doen om uw leefomgeving prettig te houden.

Veel mensen doen dit al: door een praatje te maken of door de eigen straat schoon te houden. Samen kunnen we het nog veiliger maken, daarom is er Burgernet. Door uw ogen en oren te gebruiken, kunt u direct behulpzaam zijn bij de opsporing van bijvoorbeeld dader(s), een voertuig of een vermist kind. Gewoon vanuit de eigen woning, op straat of vanaf de werkplek. Speel ook een actieve rol bij de veiligheid van uw woon- en leefomgeving door deel te nemen aan Burgernet. U kunt zich aanmelden voor burgernet via burgernet.nl Meer informatie is te vinden op www.utrecht.nl/burgernet.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten