Juliana Groengroep viert feest

JGGDe Juliana Groengroep bestaat dit jaar 25 jaar. Op zaterdag 28 september wordt dit gevierd met activiteiten voor alle bewoners van de Julianaweg. Vanaf 14.00 uur kunnen de kinderen bij de 9 rozenperken die de straat telt een spel doen- aanmelden hiervoor kan nog-, en de volwassenen zijn vanaf half 5 welkom op de feestborrel!

Toen 25 jaar geleden de rozenperken aan de Julianaweg door de gemeente Utrecht wegbezuinigd dreigden te worden, richtten bewoners van de straat de Juliana Groengroep op en gingen zelf schoffelen en snoeien. Algemeen bestuurslid Klasinet Lageman: ´En het gaat goed met de Juliana Groengroep. Er is een actief bestuur en de perken hebben enthousiaste perkhoofden (de regelaars voor een perk). Wij merken dat er in de straat veel betrokkenheid is om de rozen te behouden. Een aantal bewoners tuiniert in het seizoen trouw mee, anderen doen een jaarlijkse gelddonatie.´ Naast de rozenperken verzorgt de Juliana Groengroep aan het einde van het jaar ook de lichtjes in de verschillende kerstbomen in de groenstrook. Rond Pasen is er een paaseitjesactie.

Er zijn nog wel wat vrijwilligers nodig om het feest van 28 september tot een spektakel te maken. Dus: woon je aan de Julianaweg én vind je het leuk om in je eigen straat mee te helpen met bijv. kinderactiviteiten of opbouw, meld je dan snel aan: julianagroengroep@yahoo.com.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten