Koop nu Utrechtse Tegels met korting!

TegelsPeter Sprangers, de altijd enthousiaste secretaris van de Historische Kring Tolsteeg Hoograven (HKTH), presenteert binnenkort zijn boek ‘Utrechtse Tegels’ over de Utrechtse tegelindustrie. Al sinds 1616 zijn er in Utrecht tegels gefabriceerd, ’tientallen miljoenen in de afgelopen vier eeuwen’, zo schat Sprangers. Uit Utrecht kwamen vooral veel tableaus van klokken, maar ook Bijbelse en agrarische taferelen waren in trek. In Utrecht kun je o.a. in Slot Zuylen echte Utrechtse tegels bewonderen.

Speciaal voor de inwoners van Tolsteeg/Hoograven biedt de HKTH het boek aan met 2,45 euro korting: in plaats van 24,95 kunnen zij het boek aanschaffen voor 22,50 euro. Maar dat is niet alles: bij het boek wordt ook de Wandelroute Rotsoord (a 2,95 euro) gratis geleverd en het boek wordt ook nog gratis thuis bezorgd! Inschrijven voor de korting kan via info@hkth.nl of via telefoonnummer 030-2960814. De actie loopt tot 15 november. Kijk voor meer informatie ook op www.hkth.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten