Veel te doen op 12e Happening Hoograven

Een eerdere Happening HoogravenWijk- en oranjevereniging Hoogravens Belang organiseert komende zaterdag voor de 12e keer de Happening Hoograven. Dat betekent dat er tussen 10.00 tot 17.00 uur weer van alles te beleven valt op het Tolsteegplantsoen en het Smaragdplein. Behalve tientallen kramen met voor ieder wat wils, zijn er de hele dag optredens en wordt muziektent ‘De Klanksteen’ officieel geopend. Wethouder Lintmeijer zal om 12.30 uur het lintje doorknippen van dit door buurtbewoners bedachte initiatief. Tot de optredende artiesten behoren de Indigo Big Band, de Bluzzers, de J.Streetband, My Motion en Clown Snorre. Klik hier voor het programma.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten