Lezen & Schrijven op Happening Hoograven

Het logo van Lezen & SchrijvenOp de Happening Hoograven, aanstaande zaterdag, zijn ook de mensen van Lezen en Schrijven aanwezig. Zij helpen mensen die moeite hebben met lezen en schrijven.

Maar liefst 10% van de Nederlanders vindt lezen en schrijven lastig. Ze begrijpen medicijnbijsluiters niet of kunnen hun kleinkinderen niet voorlezen. Taalvrijwilligers helpen deze mensen om beter Nederlands te leren. Het programma Taal voor het Leven (onderdeel van Stichting Lezen en Schrijven) werkt hiervoor nauw samen met vrijwilligersorganisaties in Utrecht.

Op de Happening leggen de mensen van Lezen en Schrijven graag uit hoe je met een paar uur per week iemand enorm kunt helpen. Ze kunnen ook helpen met het zoeken naar een geschikte taalcursus. Meer info op www.taalvoorhetleven.nl.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten