Utrechts Centrum voor de Kunsten start cursusseizoen, ook in Hoograven!

Vanaf deze week beginnen op de cursuslocatie van het Utrechts Centrum voor de Kunsten op de Verlengde Hoogravenseweg 150b verschillende cursussen voor kinderen, jongeren en volwassenen. Op de woensdagen en zaterdagen kunnen kinderen van 4 tot 12 jaar terecht voor het Kinderatelier of voor Muziek. Op donderdag is er plek voor muzikale peuters en op de zaterdag voor creatieve jongeren. Verder zijn er op alle dagen van de week cursussen voor volwassenen te volgen op het gebied van beeldende kunst. Kijk op www.uck.nl voor meer informatie over de verschillende cursussen.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten