Kom naar de #hoograventweetup

Tweetup in april 2013Het is inmiddels een fenomeen in Hoograven: de tweetup. Tweetup? Een gezellige avond waarop twitteraars uit Hoograven elkaar live zien, spreken en met elkaar borrelen. De laatste tweetup was afgelopen april in Klein Berlijn. Meer dan vijftig twitteraars uit Hoograven waren daarbij. Wijkkrant Aanzet organiseert nu een nieuwe tweetup. Alle twitteraars uit Hoograven zijn welkom. Kom ook op donderdag 26 september vanaf 20 uur naar de tweetup. Aanmelden kan via DM @wijkkrantaanzet. De locatie maken we later bekend. Volg de berichten via @wijkkrantaanzet met #hoograventweetup.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten