35e Najaars-kledingbeurs in Hart van Hoograven

KledingbeursDit najaar organiseren vrijwilligers in Buurthuis Hart van Hoograven op 27 en 28 september wederom een kinder- en tienerkledingbeurs (najaars- en winterkleding). Het is de eerste beurs op de nieuwe locatie aan de ’t Goylaan. Zoals gewoonlijk kunnen wijkbewoners op de beurs terecht voor winterkleding in de kindermaten 50 – 176 en tienermaten, schoenen, sportkleding, positiekleding en babyartikelen. Alle spullen zijn goed nagekeken en gesorteerd op maat.

De beurs vindt plaats in Buurthuis Hart van Hoograven, ’t Goylaan 77, Utrecht (tegenover de Albert Heijn). Voor informatie en de spelregels kijk op www.beurzenhoograven.nl.

 

Inleveren: Maximaal 250 klanten kunnen kleding inleveren.

Zelf labelen: Kleding liefst thuis labelen, na aanvraag van een klantnummer en volgens de richtlijnen van Beurzen Hoograven.

Voor het aanvragen van een klantnummer en het lenen van een tas met benodigdheden: kijk op www.beurzenhoograven.nl of bel vanaf zondag 8 september naar 06-45660096. Het is verstandig snel te reageren. De ervaring leert dat de klantnummers binnen twee weken op zijn. Verdere informatie (waar en hoe inleveren, richtlijnen labelen) ontvangt u na aanvraag van een klantnummer.

 

Kleding samen met een vrijwilliger prijzen:

Vrijdag 27 september zijn er van 09.30 – 11.00 uur vrijwilligers beschikbaar om samen met u de kleding in te nemen. Hiervoor zijn maximaal 20 klantnummers beschikbaar die worden verdeeld in volgorde van binnenkomst. Het inschrijfgeld bedraagt 50 cent. 15% van de vastgestelde prijs wordt ingehouden (organisatiekosten). Per klant worden max. 40 stuks ingenomen.

Verkoop:

Hebt u kleding ingeleverd, dan kunt u al vrijdagavond 27 september van 19.30 – 20.30 uur winkelen. Vrijdagavond van 20.30 – 22.00 uur en zaterdagochtend 28 september van 9.30 – 11.30 uur is iedereen welkom. Boven op de prijs op het kaartje wordt bij de kassa 15% in rekening gebracht voor de organisatie. Er worden geen kinderen toegelaten, ook niet in wandelwagen of buggy. Op zaterdagochtend kan uw kind eventueel terecht in de speelhoek.

Organisatie:

De beurzen worden georganiseerd onder verantwoordelijkheid van Stichting Beurzen Hoograven en bestaan al 35 jaar. Bewoners uit Utrecht-Zuid en omgeving zijn betrokken als vrijwilliger (ruim 70) en/of als klant (zo’n 300). De beurzen beogen de onderlinge samenhang te vergroten en duurzaamheid te stimuleren. Mensen met een kleine beurs krijgen de kans om voor een gering bedrag leuke kleding of speelgoed aan te schaffen voor hun kinderen. Jaarlijks vinden twee tweedehands kledingbeurzen plaats, één in het voorjaar en één in het najaar, en in het najaar een tweedehands speelgoedbeurs.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten