Herstraten en invegen Linschotensingel, De Wierslaan, Vronesteinlaan en Nijeveldsingel

De WierslaanDe gemeente begint op 2 september met het opnieuw invegen van een deel van de Linschotensingel (tussen Vronesteinlaan en ’t Goylaan), De Wierslaan, Vronesteinlaan en een deel van de Nijeveldsingel (tot aan De Wierslaan). Vanaf 9 september start de gemeente met herstraten van het gedeelte van de Linschotensingel, tussen de Vronesteinlaan en De Wierslaan.

Werkzaamheden

Omdat de bestrating van de bovengenoemde straten hier en daar los ligt en verzakt, gaat de gemeente hier nieuw voegmateriaal tussen de stenen invegen. Op het deel van de Linschotensingel tussen de Vronesteinlaan en De Wierslaan is het invegen niet voldoende om het probleem op te lossen en moet herstraat worden. De waterdoorlatende stenen die in deze straat liggen worden hergebruikt.

Planning

De aannemer begint op maandag 2 september met invegen en is hier zo’n 3 weken mee bezig. Het herstraten start op 9 september en duurt zo’n 2 weken. De werkzaamheden duren naar verwachting tot 20 september.

Bereikbaarheid en parkeren

Het invegen heeft geen gevolgen voor de bereikbaarheid en parkeren in de straten. Tijdens het herstraten van de Linschotensingel, van 9 t/m 20 september, is parkeren niet mogelijk. U wordt vriendelijk verzocht om uw auto tijdelijk elders te parkeren. De gemeente plaatst vooraankondigingborden. Houdt u er rekening mee dat de parkeerdruk in de omliggende straten gedurende de werkzaamheden groter is.

(Wijkbericht, Augustus 2013)

Meer informatie via het volledige Wijkbericht

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten