Hooft Graaflandstraat dag dicht voor fietsstroken

Op 4 september autoloosOp woensdag 4 september legt de Dienst Stadswerken fietssuggestiestroken aan in de Hooft Graaflandstraat. Met deze twee rode stroken aan weerszijden van de straat wil de gemeente de straat “een ander aanzien” geven en zo veiliger maken. Om de stroken aan te leggen moet de straat wel een dag helemaal dicht.

 

De aanleg was al eerder aangekondigd, maar een wijkbericht bevestigde deze week de datum. De afsluiting geldt van 7.00 uur tot 17.00 uur en geldt voor auto’s en fietsers. Bewoners moeten hun auto’s een dag elders parkeren, auto’s die blijven staan worden weggesleept. Verkeer dat in Hoograven-Zuid moet zijn wordt die dag omgeleid via de Julianaweg. Bussen rijden wel door de Hooft Graaflandstraat. Borden en verkeersregelaars moeten de verkeersstroom in goede banen leiden. (Wijkbericht)

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten