Woerdense eend overleden in Hoograven

De eendDe in Woerden mishandelde eend die eind juni werd binnengebracht bij Dierenkliniek Hoograven aan de Detmoldstraat heeft het niet gered. Dat meldt de dierenkliniek op haar Facebook-pagina. De eend werd bij de dierenarts aan de Detmoldstraat onder meer behandeld met magneetveldtherapie. Die leek in eerste instantie aan te slaan, maar dat bleek niet genoeg voor de eend.

Tender love and care

Op de Facebook-pagina van Dierenkliniek Hoograven is het volgende te lezen:

Minder leuk nieuws, wat betreft de mishandelde eend: ze is geeuthanaseerd. We hebben al onze tlc (tender, love and care) gegeven, maar konden nu niets meer doen. Dit is, voor de eend, de beste beslissing. Ondanks dat ze enorm was opgeknapt, nadat ze, letterlijk, brak, binnenkwam. Maar niet genoeg om zich weer in de vrije natuur te kunnen redden. En dat is de plaats waar een wilde eend hoort.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten