Hazel uit Hoograven als thuisbak-deskundige bij NOS op 3

Hazel Hardijzer in NOS op3Heel Holland had het de laatste dagen over twee heuse hypes: de Hitte én ‘Heel Holland Bakt’; het hit-tv-programma van Omroep Max, dat woensdag 24 juli Het Hoogtepunt beleefde. Namelijk de finale, die gewonnen werd door deelnemer Rutger. Max had het bakken weer Hip gemaakt, aldus allerlei analyses in de media.

Soezen

Schrijver dezes had de apotheose van #HHB op 24/7 eerlijk gezegd gemist. Maar gelukkig bestaat er ‘Uitzending Gemist‘. Dat geldt ook voor het ‘NOS op 3’-journaal van 22.45u op 24/7, voor wie zat te soezen toen in een item daarin de Hoogravense Hazel Hardijzer soezen maakte en in de oven schoof. Foodblogster met vlotte pen Hazel kreeg NOS-verslaggever Onno op bezoek, die haar liet vertellen over het good old en ook weer moderne thuis bakken; zie: hier in Uitzending Gemist vanaf 09.00 minuten.

Hazel Hardijzer roertIn 2010 waagde Hazel uit Hoograven een poging Home Baking Queen te worden. In datzelfde jaar ontpopte ze zich ook als wielrenfotograaf toen het peleton van de Giro d’ Italia de ’t Goylaan aandeed. Verder is de redactie van Wijkkrant Aanzet haar nog steeds dankbaar omdat ze tijdens het feestje ter gelegenheid van het 50ste nummer op cupcakes met een Aanzet-logo erop trakteerde.

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten