Kleurige speelpleinstickers bij de St Jan de Doperschool aan de Rijnhuizenlaan

Pleinstickers Doper vol plein

Pleinstickers Doper 3 vrolijke kids

Hieronder een serie foto’s (van Stichting Move) van na de onthulling van een speels nieuw schoolplein met speciale tegelstickers bij de Sint Jan de Doperschool op 17 juli.
Roeiers van Orca gingen met leerlingen van Groep 8 aan de slag om te bedenken hoe ze het schoolplein aantrekkelijker konden maken om meer samen te spelen (na schooltijd ook voor andere buurtkinderen). Ze ontwierpen kleurige pleinstickers als hulpmiddelen om diverse spellen te spelen:

 

Pleinstickers Doper inistructie overzicht Pleinstickers Doper kids van bovenaf Pleinstickers Doper groepje jongens Pleinstickers Doper liggend kids dicht bij elkaar overzicht Pleinstickers Doper liggend Orcanen roeieisters overzicht Pleinstickers Doper i van bovenaf groepje Pleinstickers Doper liggend kids grote cirkel overzicht Pleinstickers Doper staand kids grote cirkel overzicht Pleinstickers Doper kids op bankje Pleinstickers Doper groepje meijsjes staande Pleinstickers Doper iggend donkere kinderen Pleinstickers Doper kids basketbal werpen

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten