Zonovergoten verjaardagsfeest ’t Raafje 6/7/13

Raafje 6 juli 2013 glijbaanRaafje Pannenkoeken bakken 6 juli 2013Buurtspeeltuin ’t Raafje vierde zaterdagochtend 6 juli 2013 haar 25e verjaardag met een zonovergoten feest. Er was limonade en vlaai, een groot springkussen en er waren veel leuke spelletjes. De jongste buurtbewoners konden ondermeer pijl gooien, pannenkoek bakken en schminken.

Bankjes geverfd
Ter gelegenheid van de 25e verjaardag hebben bewoners vd Julianaweg twee bankjes in de speeltuin opnieuw in de verf gezet. Het zomerfeest werd afgesloten met een spannende poppenkast. ’t Raafje bedankt alle helpende handjes en kijkt terug op een geslaagd jubileumfeest.

Raafje bankje

Raafje feest 6 juli 2013

 

 

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten