Website Uithoflijn ‘live’op moment dat definitieve ontwerp van de trambaan CS-Station Vaartsche Rijn-Uithof is vastgesteld

UithoflijnLogoDe Uithoflijn langs de Laan van Maarschalkerweerddefinitieve ontwerp van de trambaan CS-Station Vaartsche Rijn-Galgenwaard-Uithof is vastgesteld
De Uithoflijn heeft een nieuwe website. Vanaf vandaag, dinsdag 2 juli 2013,  is alle informatie over de aanleg van de trambaan tussen Utrecht CS en kenniscentrum De Uithof te vinden onder www.uithoflijn.nl.

Troostdag 2013 Trambaanaanleg 2013 C aanbesteding
De lancering van de website komt op het moment dat het definitieve ontwerp van de trambaan (tracé) is vastgesteld en de aanbestedingsprocedure voor zowel de infrastructuur als het trammaterieel van start gaat.
Op de website van de projectorganisatie Uithoflijn, een samenwerking tussen de gemeente Utrecht en Bestuur Regio Utrecht (BRU), vindt men alle informatie over het acht kilometer lange tracé. Tevens treft men treft er het laatste nieuws over de werkzaamheden aan. Belanghebbenden vinden ook de informatie over de aanbestedingsprocedures op de site.

Trams vooroorlogs bij Vredenburg2018
De website geeft de komende jaren een goed en actueel beeld over de voortgang van de aanleg van de trambaan. Bovendien kan men, onder andere door middel van filmpjes en animaties, de aanleg van de trambaan van dichtbij volgen. Naar verwachting kunnen reizigers begin 2018 van de tramlijn gebruik maken. Stuur  je dit bericht door aan bekenden? Prima idee!


TramtraceCSUIthof

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten