Speelotheek Hoograven (Duurstedelaan 14) is helemaal ingericht & woensdagochtend 3 juli weer volledig in bedrijf

Speelotheek Ingang Bredeschool Duurstedleaan 14

SpeelotheekPieterDe Speelotheek Hoograven is weg uit de Ravelijn en heeft een nieuw adres: Duurstedelaan 14. Dat is tevens de hoofdingang van de Brede School Hoograven-Zuid. De Speelotheek is daar nu gevestigd in één van de twee ouderlokalen* van het in mei in gebruik genomen scholen-complex. De Speelotheek blijft geopend op woensdagochtend en maandagmiddag, maar de tijden zijn licht gewijzigd.
In de schoolvakanties zal de Speelotheek geslotenSpeelotheek Vrijwilligers gezocht AD UN Zimpie zijn. (Zomervakantie: 19 juli tot 1 september)
(Eerste keer weer helemaal in bedrijf op de nieuwe locatie: woensdagochtend 3 juli)

speelgoedverhuizing
Vrijwilligers werken hard aan de verhuizing van het speelgoed en andere spullen van de oude lokatie aan de Hooft Graaflandstraat naar de Duurstedelaan en de inrichting aldaar. Vrijwilliger Rob  heeft een mooie nieuwe kast getimmerd.

meedoen?
Overigens kan de Speelotheek altijd nieuwe vrijwilligers gebruiken; voor wekelijkse diensten of incidenteel. Als u dat leuk lijkt: ga langs of vraag informatie bij: Marlies Bosch (06-14380325 &  m.bosch@portes.nl)

Speelotheek nieuwe kast door vrijw Rob foto Marlies

Brede School ook voor de buurt
(*Het is de bedoeling dat de Bredeschool Hoograven Zuid en Noord, met ook buitenschoolse buurtfuncties, zoals de speelotheek, ‘middelpunten’ van de wijk worden. Gelijk met de opening van het nieuwe buurtcentrum aan de Goylaan zal  de nieuwe welzijnsorganisatie ‘Vooruit’, opvolger van Portes per 1 augustus, de buurthuizen Ravelijn en De Tol/ Barkel kwijt raken.

Speelotheek speelgoed verhuizing 1 Wybren4 ouder/buurt-lokalen in Hoograven
Maar met twee ouderlokalen aan de Duurstedelaan, een ouderlokaal aan de Rijhuizenlaan, St Jan de Doperschool, en een aan de Ridderlaan, Blauwe Aventurijn, wordt dat gemis gedeeltelijk opgevangen)

oficiële opening Brede School
Donderdag 4 juli wordt de Bredeschool Hoograven Zuid (Hoge Raven, Ariëns en Da Costa) officieel geopend door de gemeente Utrecht. (Wij vermoeden dat er Romeinen aan te pas komen….)
Vrijdag 5 juli is het openingsfeest voor de kinderen en ouders van de Da Costaschool Hoograven.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten