Open Dag sportverenigingen Hoograven

korfbalOp zaterdag 17 augustus zal er een open dag georganiseerd worden door de sportverenigingen van Hoograven voor alle buurtbewoners. De sportverenigingen die mee doen zijn de roeivereniging A.U.S.R. Orca, korfbalvereniging HKC, voetbalvereniging VV Hoograven en de Zeeverkenners Wilhelminagroep.

Mooie prijzen

Daarnaast zal er een rommelmarkt zijn tussen de verenigingen. Iedereen kan zich alvast aanmelden via opendag@orcaroeien.nl of op de dag zelf langskomen om een keer in een roeiboot te zitten, leren korfballen, een potje te voetballen of andere spelletjes te doen. Er zijn mooie prijzen te winnen dus kom gezellig langs bij deze sportverenigingen!

Sportverenigingen Hoograven 17 augustus 2013

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten