Korte fietstochten op 4 en 18 juli voor rustige fietsers in Hoograven

Fiets je fit Hoograven logoFietsen is gezond en samen fietsen is veel gezelliger! De Fietsersbond organiseert op donderdagochtend 4 en 18 juli twee korte fietstochten van 10 kilometer voor bewoners van Hoograven. Beide fietstochten starten vanuit Fysiotherapiepraktijk Haalboom en van der Kleij aan de Julianaweg 352 in de wijk Hoograven.

rustig tempo
Om half tien staat de koffie klaar en vanaf 10 uur fietst de groep de wijk uit voor een rustige recreatieve tocht. Alle bewoners van Hoograven zijn welkom om mee te fietsen. De fietstochten zijn geschikt voor mensen die in een rustig tempo een klein uurtje willen fietsen. Ook met rustig fietsen voldoe je aan de norm voor het dagelijkse dosis beweging.

Er worden nog vrijwilligers gezocht die in de toekomst mee willen fietsen en die in de toekomst mee helpen deze korte fietstochten te organiseren. Voor meer informatie of om aan te melden, neem contact op met Mirjam de Boer van de Fietsersbond via telefoon: 030 – 291 81 71 of via e-mail: m.deboer@fietsersbond.nl

De korte fietstochten worden georganiseerd in het kader van Fiets je Fit Hoograven. Dit is een initiatief van de Fietsersbond, Portes en de gemeente Utrecht met als doel bewoners in de wijk Hoograven te stimuleren om vaker de fiets te pakken naar bijvoorbeeld de winkel, school, sportclub of voor een recreatieve tocht. Dagelijks fietsen draagt bij aan een betere gezondheid. De afgelopen weken zijn er bandenplakworkshops georganiseerd voor kinderen en zijn er fietslessen gegeven aan senioren en vrouwen die nog niet kunnen fietsen. In juli staat er nog een aantal fietsacties in Hoograven op stapel.

Deze site gebruikt cookies. Door verder te gaan gaat u akkoord met dit gebruik. meer informatie

Wij gebruiken cookies om ons websitebezoek te meten, en om bepaalde inhoud van derden (Youtube-filmpjes, Facebook- en Twitter-widgets) te tonen.

Sluiten